Gazdis sztorik


Szívünknek legkedvesebbek az állatok, ezért vagyunk önkéntes állatvédők. Mégis sokszor alig bírjuk már az árral szemben, megoldani a lehetetlennek tűnő és egyre csak szaporodó feladatokat, tapasztalni az emberi rosszindulatot, nemtörődömséget, látni a segítségre szoruló jószágok szenvedését. Viszont minden ilyen történet visszaigazolás arról, hogy igenis van értelme folytatnunk, minden így alakult […]

AMIÉRT ÉRDEMES CSINÁLNI!


Silverhez pár hete Németországból érkeztek lány nyuszik háztűznézőbe. Hamar elrabolták a fiatal óriásfülűnk szívét, így a nagyfiú háta mögött hagyta a határt és kiköltözött szíve választottjaihoz. Hatalmas birtokukhoz szigetelt nyusziház is dukál. Silver remekül érzi magát, és vissza se néz felénk! Köszönjük a befogadást, puszi Silver! ()

SILVER NYUSZÓ ORSZÁGOT VÁLTOTT!


Ezt a két cocalányt egy kedves család fogadta örökbe, három gyerkőc gondoskodik róluk az apuka segítségével. Hamar beilleszkedtek a famíliába és jól elvannak ölben, valamint a gyermeki türelemnek köszönhetően a simihez is hozzászoktak már. Köszönjük a befogadást és a fotót! Minden jót, röfik! ()

ANA ÉS INEZ SZUPER TÁRSASÁGBAN!Ezt a kis vörös cicalánykát két település között dobták ki egy erdősávnál törött farkincával, de szerencsére hamar gazdisodott. Igazi “társaság középpontja” cicmó, új családjában naphosszat a gyerekekkel mókázik és profin pózol a kamerának. Köszönjük a képeket és az örökbefogadást! Puszi, rosszcsont! ()

ELLI/MANGO BOLDOGAN NYÚJTÓZIK!


Kócos kutyus utcáról lett begyűjtve, senki nem kereste, ám igazán jól alakult a sorsa! Új otthonában ebhaverokkal hancúrozhat és szerető család veszi körül. Kis gazdáival kölcsönösen imádják egymást, simogatásban egyáltalán nem szenved hiányt. Köszönjük a befogadást és a bejelentkezést, sok közös, boldog esztendőt kívánunk! Pacsi, Kócos! ()

KÓCOS REMEK HELYEN!


Gyurikát mi még Szotyiként posztoltuk tesója, Rumini társaságában. Ő is nálunk született, mamája a disznóólas csapattal érkezett hozzánk. Gazdájával szoros kapcsolatot ápolunk, mivel tavaly tőlünk fogadta örökbe Picúrt, aki nem mellesleg Gyurika anyukája. Így a fiatalúr visszaköltözhetett a mama mellé, és még egy csinos fiatal lánymalacka is a társa lett! […]

GYURIKA IS RÉVBE ÉRT!

Mütyürkéért, a rossz körülmények közül kiemelt aranyhörcsög lánykáért egyenesen Budapestről jött el egy kedves pár, kiknél minden luxussal ellátott, kifejezetten neki készített hörikecóban élhet tovább. Köszönjük a befogadást, sok boldogságot kívánunk a pöttömhöz! Puszi, Mütyür! ()

MÜTYÜRKÉT ÖRÖKBEFOGADTÁK!Málna cocát még tavaly hagyták magára egy kartondobozban a mosonmagyaróvári városközpontban, a környékbeli lakók kértek segítséget számára. Szerencsére hamar szerető gazdára talált, akinél röfinővért is kapott. Mára majd’ egy kilós szépséggé cseperedett, és szemmel láthatóan remekül érzi magát! Köszönjük a befogatást és a fotókat, további jó malackázást kívánunk! Puszi, Málna! […]

ÉDES MÁLNA BOLDOG NAPJAI!


Szimba és Szaffi egyaránt alapítványunk védenceként került szerető új otthonába, mindkettőjüket apró korától nevelte féltő gonddal az örökbefogadójuk. Szépséges, egészséges cicmókokká cseperedtek, s azóta is együtt élvezik az életet! Köszönjük a befogadást és a fényképeket! Puszi Szimba, puszi Szaffi! ()

CICAPAJTIK REMEK DOLGA!


Zsombor és Ferdinánd egyaránt a disznóólas kompánia leszármazottai, már nálunk születtek. A gondozásunkban összebútoroztak, és az új gazdihoz is együtt költözhetett a két röfisrác. Nagyon jól érzik magukat szerető családjukban! Köszönjük a befogadást és a fényképeket! ()

COCABRATYÓK ÚJ HELYÜKÖN!