CSIPI/HOUDINI IS ÚJ OTTHONÁBAN CICÁSKODIK MÁR!


Csipi, gazdis nevén Houdini szintén utcai kolóniából lett mentve, Manó és Adél fivére, akikről nemrég tettük ki a gazdis posztot.
Ő is két hét karantén után került át a cicaoviba; az első időket az ágy alatt töltötte, csupán enni jött elő, azt is csak sötétben. Nem volt vad, ám rettegett mindentől, nemhogy hozzáérni nem lehetett, de szinte még ránézni sem, mert azonnal elbújt.
Aztán idianyu egy szép napon úgy döntött, hogy ezen muszáj változtatni: kicselezte Csipit, evés közben váratlanul felkapta és az ölébe véve megmutatta neki, micsoda jó dolog is az emberi érintés, a simogatás. Csipi először alaposan meglepődőtt, majd pár perc elteltével hálásan dorombolni kezdett.
Visszahúzódása továbbra is megmaradt, de többé már nem menekült el. Gazdikereső posztja alapján hamar örökbe fogadták és egy szuper, türelmes családhoz került, akik nem riadtak vissza bizalmatlanságától. Az első pár napját a fürdőszobában töltötte náluk, így nem tudott elbujdokolni. Először a család nagyfiával barátkozott meg, majd szépen lassan beilleszkedett új otthonába, és köszöni szépen, remekül érzi magát!
Köszönjük a gazdiknak, hogy mentett cicát fogadtak örökbe!
Puszi, Csipi!

(2023-01-14 06:57:10)