GAZDIS PICÚR BEKÖSZÖN!


Rábaszentmiklósról kerestek minket még a tavalyi évben azzal, hogy SOS új hely kell – költözés miatt – egy kutyusnak. Tudtunk egy hölgyről, aki épp kistestű ebet szeretett volna örökbefogadni, így kaptunk az alkalmon és egyből ajánlottuk is neki a kicsit, aki persze levette a lábáról és Karácsony előtt 2 héttel el is utaztak érte.
A napokban kaptunk egy beszámolót a boldog gazditól, amit most összefoglalva szeretnénk megosztani veletek:
„A kislányunk kiskutyára vágyott, ez volt az álma. Meggyőzött minket. De szóba se jöhetett, hogy veszünk, inkább mentünk egy életet. Sok keresgélés után (menhelyek, gyepi, telepek stb.) rátaláltunk az igazira borzasztó kedves, szeretetteljes állatvédők segítségével! December 14-én elutaztunk a kutyusért. Hatalmas volt az öröm! A másik két kutyusunk is jól fogadta.”
Az első néhány nap ugyan döcögősen indult, enni-inni-játszani először nem akart a kutyus, de aztán ahogy megszokta az új helyet és a gazdikat, máris megjött a kedve mindenhez.
„Napjaink: 3 hónapja van velünk Picúr, egy örökmozgó rosszaság, mániája a pusziosztás, nyalogatás, addig nem nyugszik, amíg tisztára nem mosta a kiszemelt gazdi arcát ezért lett a beceneve „nyaligátor”. Igazán jó társa lett a kislányomnak, szeret a babakocsiban utazni vagy éppen babakonyhába főzni. Este, lámpaoltás tudja, hogy irány a kisgazdival az ágy. Nagyon szeretjük, mindentől függetlenül egy nagyon szerethető kiskutya, nem válnánk meg tőle soha, a szívünkhöz nőtt. Nagyon köszönjük Szabó Mónika és Jankovits Ramóna segítségét, nélkülük nem sikerült volna!”
Köszönjük a képeket és a kedves sorokat!
További boldog gazdis életet kívánunk neked Picúr! Pacsi!

(2023-03-25 12:53:38)