Talált


A képeken látható fekete cica a mosonmagyaróvári Zrínyi utcában egy házhoz szegődött. Fehér bolhanyakörvet visel, a nemét sajnos nem tudták megmondani. Eredeti gazdiját keressük! Aki felismeri vagy információja van a gazdáról, az kérjük hívja a +36(70)365-80-96-os telefonszámunkat! ()

ZRÍNYI UTCÁBAN TALÁLT CICUS!A mosonmagyaróvári Aqua szennyvíztelepén találták ezt a nyuszót. Láthatóan nem ma került az utcára. Keressük a gazdáját és a válaszokat: hogy került oda, és miért néz ki így! Aki felismeri vagy információja van a gazdáról, kérjük hívja a +36(70)365-80-96-os számunkat! ()

KERESSÜK A GAZDÁT!
A Mofém gyár területén találták ezt a holland törpe nyuszit. Nemét szándékosan nem írjuk ki! Az eredeti gazdi, annak bemondásával, oltási könyvvel/fotóval igazolva veheti át a szökevényt. Aki felismeri vagy információja van a gazdiról, az kérjük hívja a 06 70 214 57 83-as telefonszámot! (a poszt 2020.06.10-én készült.) ()

TALÁLT NYUSZI EREDETI GAZDÁJA JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!


A képeken látható idős kandúr hetek óta a mosonmagyaróvári Kis utcában csatangol, egy ott lakó hölgy értesített minket, elmondása szerint azelőtt sosem látta. Keressük a macsek eredeti gazdiját, esetleg új örökbefogadót is. Aki felismeri vagy információja van a gazdáról, esetleg ideiglenesen vagy véglegesen befogadná a cicát, az kérjük hívja a […]

KIS UTCÁBAN KÓBORLÓ MACSEK!A képen látható fiatal, ivaros kandúrka a mosoni Kis utcában tűnt fel. Ápolt, jó kondiban van és eddig sosem látták azon a környéken, talán elcsatangolt otthonról. Eredeti gazdiját keressük! Aki felismeri vagy információja van a gazdáról, az kérjük hívja a +36(70)365-80-96-os telefonszámunkat! (a poszt 2020 áprilisában […]

EREDETI GAZDIT KERESSÜK!