Adományok


A képen látható eledelt, almot a Damox Hairapist gyűjtötte védenceinknek, a szalon továbbá adománygyűjtő urna kihelyezésével is támogat minket. Nagyon szépen köszönjük a kezdeményezést, az adakozóknak pedig a felajánlásokat! ()

HAJSZOBRÁSZ ADOMÁNYOK!


Nagy sikerrel zajlott le a Flos Floris Egyesület által az alapítványunk javára szervezett adománygyűjtés, sok adakozó állatbarát látogatott ki a faházhoz a három nap alatt. Mintegy másfél tonna állateledel és 270 000 forint lett az akció eredménye! Hálásan köszönjük a kezdeményezést, szervezést és minden felajánlást! ()

REMEKÜL SIKERÜLT A FLOS FLORIS GYŰJTÉS!
“Adni jó! Idén karácsonykor is szeretnénk gyűjtést rendezni a Menedék Alapítványnak. – Ha szeretnél, külön kis csomagot is adhatsz a kiválasztott védenceknek. – Nem csak kutyusok és cicák vannak az alapítványnál. Nyuszik, tengerimalacok is vannak szép számmal. Amire szükség van: – táp (kutya, cica, rágcsáló) – nyusziknak szőroldó paszta – […]

GYŰJTÉS A MANCS ÁLLATKOZMETIKÁBAN!


“A Flos Floris Közéleti Egyesület 3 napon át tartó jótékonysági gyűjtést szervez a mosonmagyaróvári Menedék Állatvédő Alapítvány számára. Hozzon magával egy kis állateledelt és mi forralt borral vagy teával háláljuk meg! Ha nincs Önnél eledel, az sem gond, úgy becsületkasszánkon keresztül tudja támogatni a kis jószágokat. Az adományokat a mosonmagyaróvári […]

ÁLLATOK KARÁCSONYA A GALÉRIA CENTERBEN!
Az “Együtt erősebbek vagyunk!” kampány során összegyűlt 153 000 forintot vehettük át a napokban. Hálásan köszönjük a felajánlást és nagy köszönet a szervezőknek, közreműködőknek! (Központ Café&Bistro, HLFshoes, Bukfenc fizio, VIPIX Grafikai Stúdió és Mihályi Dani fotó) () Fogadj örökbe!

PÉNZADOMÁNYT KAPTUNK!


Maci 6 éves, yorki-palotapincsi keverék szeretetgombóc. Sajnos nagy fájdalmai vannak, mivel egyik hátsó lábán, a térdénél felcsúszik a porc. Korábbi, segítségkérő posztunkat olvasva összeadtátok a beavatkozás árát (80 000 Ft), hálásan köszönjük Maci és gazdája nevében is! A műtétre decemberben kerül sor, amint meglesz, új képekkel jelentkezünk! () Fogadj örökbe!

ÖSSZEGYŰLT MACI MŰTÉTJÉNEK ÁRA!
A képen látható sok mindent a rajkai Békefi Ernő Általános Iskola diákjai gyűjtötték alapítványunk számára. Hálásan köszönjük a védenceink nevében is! ()

RAJKAI ADOMÁNYOK!


Sikerrel lezajlott a 26. Jánossomorjai, jótékonysági darts verseny a Jánossomorja Darts Club szervezésében. Az alapítványunknak ajánlott nevezési díjakon túli adományokkal együtt több mint 60 000 forint gyűlt össze, valamint száraz, konzerv kutya- és macskaeledelt, almot, szénát is kaptunk. Hálás köszönetünk a szervezőknek és az adakozó résztvevőknek! ()

DARTSOS ADOMÁNYOK!


HATALMAS HÁLÁNK! 2020-ban 1005 ember ajánlotta fel alapítványunknak személyi jövedelemadója 1%-át, ezáltal összesen 5 246 011 forinttal támogatva munkánkat. Szívből köszönjük a hozzájárulást, mely lehetővé teszi működésünket, fennmaradásunkat! a Menedék Állatvédő Alapítvány önkéntes csapata ()

HATALMAS HÁLÁNK!