AdományokMostantól a majoroki Bokréta Virágüzletben (Pozsonyi út 71.) is megtaláljátok alapítványunk adománygyűjtő dobozát, a szép csokrok megvásárlása mellett tehát már védenceink támogatására is mód nyílik a boltban. Hálásan köszönjük a lehetőséget és minden bedobott forintot! ()

VIRÁGOS TÁMOGATÁS!


A Mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskolában, 2021 októberében már sokadjára került megszervezésre adománygyűjtés az Állatok Világnapja alkalmából, Balassa Gyöngyi tanárnő irányításával. Az állatbarát nebulók és szüleik ismét hatalmas mennyiségű konzerv és száraz eledelt adtak össze, melyből több helyi, valamint környékbeli szervezet, menhely mellett alapítványunk is jócskán részesült. A tápok autóinkba […]

ISKOLÁS KÖSZÖNŐPOSZT TAVALYRÓL!A képen látható szépséges fotósarkot Makk Dóra állította össze saját készítésű édességgel és díszekkel a jánossomorjai Glázer-Kozma Galériában, még december elején. Az installáció mellett alapítványunk adománygyűjtő doboza is helyet kapott. A hangulatos díszlet előtt fotózkodhattak a látogatók, akik becsületkassza alapú támogatásukért cserébe tappancsos puszedlit, cicás, kutyás karácsonyfadíszt választhattak maguknak. Az […]

DÍSZES FOTÓSAROK HOZOTT TÁMOGATÁST!


Nagy sikert arattak az alapítványunk mentettjeivel és gazdikeresőivel díszített falinaptárak: kétszeri utánnyomást követően mind a 200 darab elkelt! Szervezetünk kasszájába így valamivel több, mint 300 000 Ft érkezett, jócskán csökkentve annak esélyét, hogy a következő adó 1% átutalásig források nélkül maradunk. Köszönjük szépen a VIPIX-Grafikai Stúdiónak a tetszetős dizájnt, valamint […]

AZ ÖSSZES NAPTÁR ELFOGYOTT!


Jókora ajándékot kaptunk nemrég: a mosonmagyaróvári VCar Szerviz ingyenes nagyjavítást ajánlott fel legtöbbet autózó önkéntesünknek, s azóta rendbe is rakták a járgányát! Ezen felül jelentős kedvezménnyel vállalták segítőink járműveinek karbantartását a továbbiakban. Hálásan köszönjük a műhelynek, hogy ebben a formában támogatják a munkánkat, biztosítják közlekedésünket! ()

ALAPÍTVÁNYUNK AUTÓS TÁMOGATÓJA!Lakóné Danó Ágnes, többszörös örökbefogadónk a masszázsra érkező vendégei körében gyűjtött védenceinknek, 25 ezer forinttal lepett meg bennünket az ünnepekre. Hálásan köszönjük, hogy ránk gondolt, ügyfeleinek pedig minden felajánlást! ()

MASSZÁZS ADOMÁNYOK!


December 11-én és 18-án a mosonmagyaróvári Tesco hipermarketben kaptunk helyet, 17. és 19. között pedig a Flos Floris Egyesület önkéntesei biztosították, hogy idén is legyen faházas adománygyűjtés alapítványunk javára. Rengeteg dolog összejött négy nap alatt a két helyszínen: száraz és konzerv állateledel, jutalomfalatok, macskaalom, forgács, tisztítószerek, fekhelyek, pórázok, játékok. Mivel […]

TÖBB AUTÓNYI ADOMÁNY KARÁCSONYRA!


Ezt a gyönyörű fényképet Mihályi Dani készítette és bocsátotta licitre vászonra nyomtatva, jótékony céllal. Az árverés nyertese, Gábor (RobotRent) pedig alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettként, így 35 000 Ft érkezett a számlánkra. Hálásan köszönjük a kezdeményezést és a felajánlást! ()

CSODÁS TERMÉSZETFOTÓ HOZOTT ADOMÁNYT!A képen látható javakat az Óvári Gazdász Szakkollégium és a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának hallgatói önkormányzata ajánlotta fel védenceinknek, karácsonyi ajándékul. Hálásan köszönjük! ()

GAZDÁSZ ADOMÁNYOK!


Ha még nem találtad ki, hogy mit vegyél szeretteidnek karácsonyra, vagy kiegészítenéd a csomagot, rendelj Menedékes ajándéktárgyat a The Press oldalán! A vásárlással munkánkat, védenceinket támogatod. A minőség és a hálánk garantált! Csengő kutyus is ezt ajánlja! A választékot ezen a linken éred el: https://the-press.hu/menedek Köszönjük! ()

MENŐ MENEDÉKES HOLMIK A FA ALÁ!


A Mosonmagyaróvári Lurkóvár Óvoda aprónépe is összefogott a gondozásunkban lévő jószágokért, eledellel, alommal, forgáccsal, táplálékkiegészítőkkel és fekhelyekkel leptek meg minket az Állatok Világnapján. Köszönjük szépen a segítséget és a kedves gesztust! ()

ÚJABB OVIS ADOMÁNYOK!