ABLAKON KIDOBOTT CICA – MÁR BIZTONSÁGBAN!


Megdöbbentő bejelentést kaptunk nemrég: a Mofém telep egyik emeleti lakásából dobtak ki egy cicát az ablakon át. Amint tudtunk, ott voltunk: eddigre már ijedtségében a közelben álló, jókora fára mászott fel szegény jószág, lejönni viszont nem mert. Végül egy környékbeli fiatalember kapaszkodott fel érte, s kabátja alá bujtatva hozta le őt a magasból, nagy bátorságról és ügyességről téve tanúbizonyságot.
A szemtanúk elmondása szerint a lakás tulajdonosa nem engedélyezte az albérlőknek az állattartást, így a macskának mennie kellett, s ez vezetett a felfoghatatlan cselekedethez. A bejelentők a rendőrséget is értesítették, akik a helyszínre sietve megpróbálták elérni a tulajt, ő viszont már nem tartózkodott ott, tehát meghallgatták a szemtanúkat, felvették adataikat. Állatkínzás gyanúja miatt az ismeretlen tettes elleni eljárást megindították.
A szépséges puhatalpúnak a rémületen kívül más baja nem esett, parazitamentesítése megtörtént, a héten oltását is megkapja. Hamarosan gazdikereső posztban találkozhattok a kishölggyel, akinek hatalmas mázlija volt, ezért megmentői Mázlinak nevezték el!
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a mentésben, mindig öröm jószívű emberekkel találkozni!

(2023-01-30 18:38:15)