ISMÉT IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ JÁNOSSOMORJÁN!


A tavalyi sikeres program (99 műtött kiskedvenc) után alapítványunk idén is pályázatot nyújtott be Jánossomorja Város Önkormányzatához ebek és macskák ivartalanításának támogatására. A pályázatot a képviselőtestület újfent elfogadta.
A támogatás mértéke (állatonként) a beavatkozás árának fele, emellett a műtétet végző Vacak Cica Állatorvosi Rendelő további 20 százalék kedvezmény ad az önrészből.
A támogatás az elnyert keret kimerüléséig vehető igénybe.
A kedvezményes lehetőségre jelentkező állattartóknak lakcímkártya felmutatásával kell igazolniuk jánossomorjai lakhelyüket!
A műtét időpontjáról előzetes egyeztetés szükséges a 06 30 277 94 19 telefonszámon, vagy a rendelő üzenőfalán: https://www.facebook.com/vacakcicarendelo
Köszönjük a Jánossomorjai Önkormányzatnak, hogy újra az ügy mellé álltak, valamint a Vacak Cica Állatorvosi Rendelő segítő közreműködését!
Minden helybéli gazdit arra kérünk, hogy ha ivaros cicája, kutyusa van, ne habozzon élni a lehetőséggel! A nem kívánt szaporulat állítja szervezetünket (és az állatvédelmet általában) a legnehezebb feladatok elé!
(kép: janossomorja.hu)

(2022-06-15 21:38:55)