FIGYELEM! CICAVIRÁGZÁS VAN! IDIGAZDIKAT KERESÜNK!


Kedves Követőink, drága Állatbarátok!

Mint ahogy azt megszokhattuk, idén is elérkezett a „cicavirágzás” ideje. Ez konkrétan azt a szezont jelöli, amikor szinte szó szerint még a bokrokon is kismacskák nőnek. Gondolhatnánk, hogy milyen csodálatos „természeti jelenség” ez, de sajnos a valóság ennél jóval szomorúbb. Nem győzzük hangsúlyozni (más szervezetekkel együtt) az ivartalanítás fontosságát, de sajnos úgy tűnik, továbbra is süket fülekre találunk. Az ún. „felesleges szaporulat” pedig évről-évre kemény kihívás elé állítja alapítványunkat is.
Különös tekintettel arra, hogy városunkban nincs menhely a gazdikereső állatok számára, őket ideiglenes befogadóknál tudjuk elhelyezni, amíg rájuk nem talál a végleges örökbefogadó. A kapacitásunk viszont véges! Jelenleg is elérkeztünk arra a pontra, hogy képtelenek vagyunk helyet biztosítani a számtalan segítségre szoruló kismacseknak.

IDEIGLENES BEFOGADÓKAT KERESÜNK!

Olyan állatbarátok jelentkezését várjuk, akik a megtalálás/leadás napjától a gazdisodás örömteli pillanatáig otthonnal és egy kis gondoskodással tartják a lelket az elárvult állatkában. Garantálni tudjuk, hogy ő ezt hálás pillantásokkal és sok-sok szeretettel fogja meghálálni. Természetesen az élelmet és az állatorvosi költségeket alapítványunk viseli, így ez semmiféle anyagi teherrel nem jár, viszont hatalmas segítséget jelentene és akár az életét is megmentheti vele a befogadott kedvencnek! Ideiglenes befogadók nélkül a mi lehetőségeink is korlátozottak. Rövid időn belül elárasztanak minket a kiscicák, kölyökkutyák… nem hagyhatjuk őket az utcán!
Ha szeretnél segítő kezet nyújtani egy rászoruló kisállatnak, kérlek keress minket privát Facebook üzenetben, írj e-mailt a  menedeka@gmail.com címre vagy hívj minket a +36(70)365-80-96-os telefonszámon!

AZ IDEIGLENES BEFOGADÁSSAL ÉLETET MENTHETSZ ÉS SEGÍTED AZ ÁLLATMENTŐK MUNKÁJÁT!

(2020-06-11 18:50:03)