PUPPI ÉS PÖSZMÉTE SZERETŐ GAZDIT KERES!


Puppi és Pöszméte kb. 2020. május-júniusi születésű, (valószínűleg) kislány cicák, akiket ideiglenes befogadójuk egy romos ház udvaráról mentett. Legyöngült állapotúak és macskanáthásak voltak, állatorvosi kezelésük jelenleg is folyamatban van, hogy teljes mértékben meggyógyuljanak. Jókedélyű, alomhoz szokott, játékos macsekok és szeretik a hasukat. Egymás társaságát imádják, ezért együtt szeretné a befogadójuk örökbe adni őket. Kutyákkal már voltak kontaktban, precízen tudták, hogy melyikhez hogyan érdemes közeledni.
Pöszméte (a csíkos) kiváló egerésző, fiatal kora ellenére a lakásba betévedő egeret másodpercek alatt megfogta. Kinti – benti macskának is megfelelő. Puppi (fehér-csíkos) kicsit félősebb, visszafogottabb, de mindkettő barátságos. Viszont a heves emberi megnyilvánulásoktól mindketten tartanak. Szelíden, szeretettel érdemes közeledni feléjük, bizton meghálálják.
A cicákat ivartalanítási kötelezettséggel lehet csak elvinni. Nem bánja meg a leendő gazdi, ha két bájos szőrgombóc melegségére vágyik. Hiába nem a legdizájnosabb macskák, de minden adottságuk meg van arra, hogy boldogítsanak! A cicák jelenleg Lipóton vannak.

Hivatkozási számuk: 533.
Érd.: +36(70)365-80-96

(2020-10-15 16:34:36)

Fogadj örökbe!

(A hivatkozási szám automatikusan továbbításra kerül.)