FECÓ CICÓ GAZDÁT KERES!


Fecóra az utcán figyelt fel önkéntesünk, ahogy roncsolt lábbal, nyílt sebbel biceg a dolgára. Sikerült felkutatni a gazdáját, aki lemondott róla, mivel nála csak kinti cicaként élhetett volna a továbbiakban is.
Neki azonban már lakásban a helye: autó kereke zúzta össze bal mellső mancsát, melyet műtéttel nem lehet helyrehozni, de amputálni sem kell, hiszen a seb teljesen begyógyult, és kis mértékben mankóként is tudja használni a végtagot.
Két éves, jól megtermett, alomtiszta, ivartalanított macseksrác, remekül elvan a lakásban. Legszívesebben folyton csak hízelegne: már az embert megpillantva lelkes dorombolásba kezd, megállás nélkül jön simogatásra, törleszkedik, hanyatt dobja magát, kedvenc mutatványa pedig, hogy szurikátaként két lábra áll a fejvakargatásért.
Mivel sajnos FELV/FIV pozitív (tünetei nincsenek), így mostani helyén csak egy fürdőszobában tudtuk elszállásolni, a többi macsesszal nem engedhetjük össze. Nagyon igényelne viszont egy ingergazdagabb, tágasabb lakhelyet, egyedüli kedvencként szuperül el lenne bármelyikőtök nappalijában!
Benti jószágként az említett diagnózis mellett is hosszú esztendőkig igazi, szőrmók kanapépajtása lehet örökbefogadójának.
Hivatkozási száma: 707.
Érd: +36(70)365-80-96

(2022-10-25 21:32:19)

Fogadj örökbe!

(A hivatkozási szám automatikusan továbbításra kerül.)